You are currently viewing Finaliști la Liga de Campioni! Performanță remarcabilă pentru puștii de la Golden Dribling Pucioasa la turneul găzduit de orașul Comarnic

Finaliști la Liga de Campioni! Performanță remarcabilă pentru puștii de la Golden Dribling Pucioasa la turneul găzduit de orașul Comarnic

Week-end-ul trecut a fost unul plin de emoție și de performanță pentru grupa de copii 2015 a clubului ACS Golden Dribling Pucioasa! După o serie de rezultate pozitive, echipa antrenată de Vlăduț Parghel a devenit finalistă la Liga de Campioni, un puternic turneu de copii și juniori desfășurat la Comarnic.

Micuții și talentații fotbaliști de la ACS Golden Dribling și-au arătat superioritatea în majoritatea meciurilor susținute pe durata turneului. Singura înfrângere a survenit finală, când Zamsport s-a impus.

În schimb, până la jocul din finală, ACS Golden Dribling a trecut, rând pe rând, de Zamsport (2-1), Barcani (6-3), Fieni (3-1), iar în semifinale de Dragomirești 4-3 (2-2, 2-1) d.l.d.

Locul 2 obținut la Liga de Campioni este primul rezultat notabil bifat de puștii clubului nostru la un astfel de turneu.

Totodată, Alexandru Dumitrache a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului dedicat grupei 2015.

Lotul de jucători pe care Golden Dribling a mizat la competiția de la Comarnic a cuprins următorii jucători: Eric Ciobanu, Ștefan Cîrstea, Silviu Cîrstea, Ștefan Preda, Ștefan Gagiu, Antonio Lixandru, Alexandru Dumitrache, Fabian Marinoiu, Mario Jeculescu, Oprea Eric, Călin Mocancea și David Butcă.

M.I.