You are currently viewing Liceul Bălașa Doamna a publicat rezultatele la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română – etapa locală

Liceul Bălașa Doamna a publicat rezultatele la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română – etapa locală

Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște a găzduit, ieri, etapa locală a Olimpiadei Naționale de Limba și Literatura Română (OLLR). Unitatea școlară a publicat pe pagina de Facebook rezultatele obținute, ieri de elevii dâmbovițeni.

Eventualele contestații pot fi depuse luni, 19.02.2024, între orele 8:00 – 12:00, la sediul unității școlare. Formularul necesar se găsește la secretariatul școlii.

Reamintim faptul că, potrivit prevederilor Regulamentului de organizare și desfășurare a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, clasele V-VIII, nr. 25226/09.02.2024:
(1) La etapele Olimpiadei, candidaţii pot contesta numai punctajul obţinut la proba scrisă.
(2) La nicio etapă a Olimpiadei, nu se admite depunerea contestaţiei de către o altă persoană (părinte, profesor însoțitor, coleg etc.), în absența elevului în cauză.
(3) Dreptul la contestație are ca obiect exclusiv propria lucrare/propriul rezultat. Elevul concurent nu poate contesta rezultatul unor terți și nu poate avea acces la lucrările acestora.
(6) La toate etapele Olimpiadei, rezultatele obținute în urma soluționării contestațiilor sunt definitive.

AUTOR: F.S.