You are currently viewing Upgrade to spring mood la Ploiești Shopping City: Târgul de Mărțișor dă startul unui vibe fresh de primăvară

Upgrade to spring mood la Ploiești Shopping City: Târgul de Mărțișor dă startul unui vibe fresh de primăvară

COMUNICAT DE PRESĂ

Până pe 8 martie, Ploiești Shopping City își invită vizitatorii să intre într-o atmosfera plină de culoare la Târgul de Mărțișor, amenajat în cadrul centrului comercial.

Ploiești Shopping City a intrat în mood-ul de primăvară și lansează o invitație la good vibes pentru vizitatorii centrului comercial. În cadrul Târgului de Mărțișor, la standurile din zona Info Point, aceștia pot descoperi o varietate de opțiuni de cadouri: mărțișoare tradiționale și lucrate manual, accesorii trendy, aranjamente florale și bijuterii stylish.

În plus, magazinele partenere ale centrului comercial au pregătit propuneri de outfituri în ton cu sezonul, idei de cadouri și oferte proaspete, contribuind la atmosfera vibrantă a primăverii.

Târgul de Mărțișor va fi deschis zilnic între orele 10:00 și 22:00, oferind oportunitatea clienților să se bucure de produsele special pregătite și de atmosfera festivă.

Mai multe detalii sunt disponibile sunt pe ploiestishoppingcity.ro. Hai la Ploiești Shopping City să alegi mărțișoare cool pentru toată gașca!

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, Reserved, CROPP, House și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.