You are currently viewing Adrian Țuțuianu: Eu cred că e bine să ne potolim cu toții, că politica nu e pe iubire, e pe interese

Adrian Țuțuianu: Eu cred că e bine să ne potolim cu toții, că politica nu e pe iubire, e pe interese

În ultima conferință a PNL Dâmbovița, susținută imediat după anunțul privind participarea pe liste comune cu social-democrații, la europarlamentare, președintele liberal, Virgil Guran, a declarat că „suntem condamnați să conducem cu PSD-ul”. O greșeală de abordare, este de părere fostul lider al PSD, Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care subliniază că „PNL-ul primește un sprijin prin această comasare”. Secretarul general adjunct al Guvernului transmite că este cazul de luciditate și de înțelegerea faptului că politica nu se face pe iubire, ci pe interes…național.

„PNL-ul nu face niciun serviciu PSD-ului, este invers, PSD-ul a făcut un serviciu PNL-ului. În primul rând prin comasarea alegerilor și prin lista aceea comună la alegerile europarlamentare, Partidul Social Democrat încearcă să facă un serviciu României, pentru că avem nevoie de ceva mai multă stabilitate (…) dacă noi stăm într-o dispută internă continuă, un an de zile, s-ar putea să nu ne mai uităm la guvernare și s-ar putea să avem probleme cu economia și cu aspecte care țin de securitatea națională. Deci, în primul rând, a fost un gest pentru România și, în al doilea rând, evident că nu poți să nu obesrvi faptul că PNL primește un sprijin prin această comasare. De aceea, declarația domnului Guran este neserioasă, nu ar fi trebuit s-o facă și mă miră că totuși are experiență politică. Să spui „domle suntem condamnați…”. Dom’le, dacă nu te simți bine cu PSD-ul, poți să faci un pas în afară…sau poate domnul Guran vrea să meargă la Alianța Dreapta Unită (…) dar domnului Guran i-a plăcut să fie la putere (…) Eu cred că e bine să ne potolim cu toții, că politica nu e pe iubire, ci trebuie să țină cont de interesele naționale și de interesele fiecărui partid, și să ne vedem de ce avem de făcut”, a declarat Adrian Țuțuianu la Dâmbovițeanul.com și Riposta pe Net.

AUTOR: F.S.