You are currently viewing O fată de 17 ani din Drobeta-Turnu Severin a fost înjunghiată de colegul de clasă, după care acesta a vrut să se sinucidă

O fată de 17 ani din Drobeta-Turnu Severin a fost înjunghiată de colegul de clasă, după care acesta a vrut să se sinucidă

O fată de 17 ani de la un liceu de top din Drobeta Turnu Severin a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de fostul iubit, un băiat de 16 ani, coleg cu ea de clasă. După ce a băgat cuţitul în fosta iubită, adolescentul a încercat să se sinucidă.

Robert şi Mara sunt elevi olimpici, participanţi la mai multe materii, inclusiv la fazele naţionale, dar şi colegi în clasa a X-a la Colegiul Naţional Traian din Drobeta, unde şi scriau la ziarul liceului.

Totul s-a întâmplat vineri, când au chiulit de la şcoală.

Cei doi elevi s-au certat chiar în fața liceului, pentru că fata se despărțise de el, iar băiatul a devenit agresiv, a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe fată.

Au intervenit oamenii de pe stradă şi au reușit să o salveze pe fată. Aceasta a fost dusă la spital cu un taxi, în stare gravă, fiind înjunghiată în zona gâtului și toracelui.

Noi am anunţat ambulanţa şi el în spatele fetei la vreo 10 metri a început să se taie aproape de trecerea de pietoni„, povesteşte un martor pentru Observator.

Băiatul a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit. Și el a fost dus la spital în stare gravă, cu răni la gât, iar apoi a fost transferat la Craiova.

Suntem în stare de şoc, deoarece sunt elevi deosebiţi. Fata este olimpică naţională la diferite discipline. De asemenea, băiatul a obţinut numeroase premii la olimpiadele judeţene”, spune Mariana Gabi Dumitraşcu, director Colegiul Naţional Traian.

Editor: I.F.A.