You are currently viewing Două femei din România au murit în urma incendiului din Valencia

Două femei din România au murit în urma incendiului din Valencia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat că doi cetățeni români au murit în incendiul tragic care a avut loc la o clădire de locuințe din Valencia pe data de 22 februarie 2024.

Deși identitatea exactă a victimelor nu a fost dezvăluită, există suspiciuni că acestea ar putea fi cele două femei românce, mamă și fiică, care erau date dispărute după tragedie.

Autoritățile spaniole, prin intermediul Consulatului României la Castellon de la Plana, au comunicat această informație în urma procesului de identificare a victimelor.

Potrivit comunicatului emis de MAE, autoritățile spaniole au încheiat procesul de identificare a victimelor și au confirmat decesul a doi cetățeni români, inițial raportați ca fiind dispăruți.

În continuarea informaţiilor cu privire la situaţia cetăţenilor români afectaţi de incendiul produs la data de 22 februarie 2024 la o clădire de locuinţe din Valencia, Regatul Spaniei, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că autorităţile spaniole au notificat reprezentanţii Consulatului României la Castellon de la Plana că au finalizat procesul de identificare a victimelor şi au confirmat decesul a doi cetăţeni români care fuseseră iniţial declaraţi dispăruţi. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanţe familiei îndoliate”, a transmkis MAE, la solicitarea News.ro.

Editor: I.F.A.