You are currently viewing Acces gratuit pentru doamne și domnișoare la meciul Chindia Târgoviște – CSM Alexandria! Surpriza pregătită de clubul dâmbovițean „suporterițelor” roș-albastre cu ocazia zilei de 8 Martie

Acces gratuit pentru doamne și domnișoare la meciul Chindia Târgoviște – CSM Alexandria! Surpriza pregătită de clubul dâmbovițean „suporterițelor” roș-albastre cu ocazia zilei de 8 Martie

Clubul Chindia Târgoviște a anunțat o surpriză plăcută pentru doamne și domnișoare, cu ocazia zilei de 8 Martie. Astfel, accesul femeilor va fi gratuit șa meciul Chindia Târgoviște – CSM Alexandra, programat sâmbătă, 9 martie, de la ora 11.00, pe stadionul „Eugen Popescu”. Pe lângă tichetul gratuit, persoanele sex feminin vor mai primi din partea clubului târgoviștean și o eșarfă cu însemnele Chindiei.

Astăzi, 6 martie, Chindia Târgoviște a pus în vânzare biletele pentru meciul dintre Chindia și CSM Alexandria. Tichetele pot achiziționa online aici: https://bit.ly/BileteChindiaAlexandria sau de la casele de bilete ale stadionului „Eugen Popescu”.

Program case de bilete

Vineri, 8 Martie 10.00‑18.00;

Sâmbătă, 9 Martie 9.00‑12.00.

Prețuri bilete:

Tribuna 1

Tribuna 1 Central ( Sectoarele D, E, C ) – 20 RON

Tribuna 1 Periferic ( Sectoarele A,G, F, B) – 15 RON

Tribuna 2

Tribuna 2 – 10 RON

Parcare: 10 lei.

Biletele se mai pot achiziționa și din magazinele partenere Bilete.ro la următoarele adrese:

Vodafone: Bd. Independenței, Bl. 6PP, Sc. B, Parter și Str. Arsenalului, Bl. F2, Parter și la Poșta Română: Str. Dr. Marinoiu Nr. 2.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit, în baza unui bilet valabil cu valoare 0 și doar însoțiți de un adult (plătitor de bilet). Biletele se pot achiziționa online sau de la casele de bilete ale stadionului.

Totodată, cum pe 8 martie este Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele au intrarea gratuită, dar în același timp vor primi și o eșarfă cadou din partea clubului Chindia Târgoviște, în baza unui bilet valabil cu valoare 0, care se ridică doar de la casa de bilete a Stadionului „Eugen Popescu”.

Persoanele cu dizabilități primesc bilete gratuite, în limita locurilor disponibile (Tribuna 2 și Tribună 1).

Biletele pentru persoanele cu dizabilități se ridică de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, însoțit de Cartea de identitate sau prin cerere pe email: ticketing@afcchindiatargoviste.ro, însoțită de certificatul de handicap scanat.

M.I.