You are currently viewing Chindia Târgoviște vrea toate punctele cu CSM Alexandria! Gabriel Boriga: „Un meci de o importanță deosebită pentru menținerea Chindiei în lupta pentru calificarea în play-off”

Chindia Târgoviște vrea toate punctele cu CSM Alexandria! Gabriel Boriga: „Un meci de o importanță deosebită pentru menținerea Chindiei în lupta pentru calificarea în play-off”

Chindia Târgoviște țintește o nouă victorie în campionat pentru a mai spera la accesul în play-off la finalul sezonului regular. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Eugen Popescu”, dâmbovițenii înfruntă pe CSM Alexandria, într-un meci în care misiunea principală va fi cucerirea tuturor punctelor puse în joc. Înregistrarea oricărui alt rezultat în afara victoriei va duce formația târgovișteană să iasă din lupta pentru play-off.

Conducerea administrativă a clubului dâmbovițean este încrezătoare într-un rezultat pozitiv obținut de elevii lui Diego Longo în partida cu teleormănenii. Președintele Gabriel Boriga a lăsat de înțeles că roș-albaștrii au din nou forța de a obține o nouă victorie în campionat, așa cum au realizat și săptămâna trecută în partida cu Unirea Dej.

„Un meci cât o finală. Un meci de o importanță deosebită pentru menținerea Chindiei în lupta pentru calificarea în play-off. Scopul nostru este să câștigăm, să dăm totul pe teren pentru a rămâne în cărțile calificării. Orice meci se joacă doar la victorie. Obiectivul va fi unul singur: jucăm pentru cele trei puncte. Avem nevoie de suportul tuturor suporterilor”, a transmis Gabriel Boriga, într-o conferință de presă, premergătoare meciului de sâmbătă.

M.I.