You are currently viewing Conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive, în atenția polițiștilor dâmbovițeni!

Conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive, în atenția polițiștilor dâmbovițeni!

La data de 4 martie a.c., peste 150 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie și au continuat să acționeze pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică pe raza județului.

Acțivitățile au avut ca scop prevenirea și combaterea unor situații de risc, a faptelor comise cu violență sau pe fondul conducerii sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

Astfel, au fost legitimate 317 persoane, controlate 154 de autovehicule și testați peste 90 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 188 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 37.000 de lei.

Totodată, ca măsura complementară, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Polițiștii, în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor continua activitățile circumscrise ordinii și siguranței publice.

IPJ DÂMBOVIȚA