You are currently viewing Spectacole de excepție cu ocazia Zilei Femeii, la Teatrul Tony Bulandra

Spectacole de excepție cu ocazia Zilei Femeii, la Teatrul Tony Bulandra

Sfârșitul acestei săptămâni vine cu o ofertă bogată de spectacole pentru iubitorii de teatru, care sunt invitați să sărbătorească Ziua Femeii printr-o serie de evenimente de excepție oferite de Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște.

Astfel, sâmbătă, 09 martie, începând cu ora 17:00, la Sala Studio, va fi pusă în scenă una dintre cele mai cunoscute povești din întreaga lume, “Micul Prinț”, o piesă despre inocența copilăriei, în care personajul descoperă și învață să prețuiască lucrurile valoroase din viață, în călătoria sa spre maturizare.

În aceeași zi, începând cu ora 19:00, la Sala Mare, se va juca „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian, una din cele mai apreciate piese din repertoriul dramatic românesc. Piesa, scrisă într-o notă comică, este o piesă despre iubire și simplitate, în care sunt descrise micile miracole care se pot întâmpla într-o zi, într-un orășel de provincie.

De asemenea, duminică, 10 martie, începând cu ora 19:00, la Sala Mare, spectacolul Nora, într-o nouă abordare a operei lui Ibsen, îi pune pe spectatori față în față cu o critică adusă ipocriziei sociale care roade viața de familie și relația dintre soți și care nu poate fi depășită decât prin ruperea cercului vicios: plecarea Norei pentru a se descoperi pe sine și renegarea întregii ei existențe de până atunci.