You are currently viewing Adrian Țuțuianu: Universitatea trece printr-o perioadă dificilă și e nevoie de strângerea laolaltă a tuturor forțelor și de o resetare a activității

Adrian Țuțuianu: Universitatea trece printr-o perioadă dificilă și e nevoie de strângerea laolaltă a tuturor forțelor și de o resetare a activității

Acum două zile a fost aleasă conducerea Senatului Universității Valahia din Târgoviște. Astfel, noul președinte al acestui forum este conf. univ. dr. Claudia Gilia, iar vicepreședinți prof. univ. dr. Agnes Terezia Erich, conf. univ. dr. Otilia Nedelcu, conf. univ. dr. Radu Carciumaru și conf. univ. dr. Adrian Țuțuianu. Imediat după acest moment, secretarul general adjunct al Guvernului a atras atenția asupra situației dificile în care se află UVT și despre necesitatea unor schimbări pentru ca instituția să rămână un reper la nivelul regiunii.

„Le mulțumesc colegilor de la Facultatea de Drept și Științe Administrative, care, prin votul lor, m-au trimis în Senatul UVT. Le mulțumesc, apoi, colegilor din Senat, care mi-au acordat votul ca Vicepreședinte. În egală măsură, le mulțumesc colegilor din mandatul încheiat și, în mod aparte, fostului președinte al Senatului, prof. univ. dr. Constantin Pehoiu.
 O să spun și aici, apăsat: Universitatea trece printr-o perioadă dificilă și am fi în eroare dacă n-am conștientiza asta. E nevoie de strângerea laolaltă a tuturor forțelor și de o #resetare a activității, dacă ne dorim ca UVT să rămână un #pilon de dezvoltare a municipiului Târgoviște, județului Dâmbovița și regiunii Sud-Muntenia.
Vivat, Crescat, Floreat!”, a transmis Țuțuianu, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.