You are currently viewing CSM Târgoviște, calificare în finala Cupei României la baschet feminin. Dâmbovițencele, victorie cu CSM Alexandria în semifinale

CSM Târgoviște, calificare în finala Cupei României la baschet feminin. Dâmbovițencele, victorie cu CSM Alexandria în semifinale

CSM Târgoviște s-a calificat, duminică după-amiază, în finala Cupei României la baschet feminin. Frumoasa performanță a fost atinsă de elevele lui Cătălin Tănase după ce au învins pe CSM Alexandria, cu scorul de 81-54 (22-14, 14-13, 24-17, 21-10), în semifinalele competiției găzduite de orașul Sfântu Gheorghe.

În finala Cupei României, CSM Târgoviște va înfrunta, luni seara, de la ora 19.00, pe CSM CSU Constanța, învingătoare în cea de-a doua semifinală. Gruparea dobrogeană a trecut cu 88-80 de Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana en-titre a României.

Marcatoarele Târgoviștei în disputa cu CSM Constanța au fost A. Vârjoghe 20 p, S. Keltos 14, C. Popescu 10, A. Chivu 10, J. Redmond 8, A. Ivan 8, A. Zane 5, I. Savu Istrătescu 5 și C. Charles 1. În ceea ce o privește pe Anamaria Vârjoghe, aceasta a fost principala marcatoare din prima semifinală a Cupei.

Deţinătoarea trofeului este campioana Sepsi Sfântu Gheorghe, după finala din 2023 cu FCC UAV Arad, scor 109-63.

M.I.