You are currently viewing La Răzvad vor fi înființate, cu fonduri de la AFM, 16 stații de încărcare electrică pentru mașini

La Răzvad vor fi înființate, cu fonduri de la AFM, 16 stații de încărcare electrică pentru mașini

Președintele AFM, Laurențiu Neculaescu, a fost prezent, astăzi, la Târgoviște, pentru a semna cu edilii din județ 31 de contracte de finanțare, cu o valoare de peste 46.000.000 de lei. Dâmbovița a devenit, astfel primul județ din țară unde se dă undă verde pentru amenajarea de stații de încărcare auto și piste de biciclete. Printre comunele care au primit finanțare pentru  înființarea de stații de încărcare pentru mașinile electrice se numără și Răzvad, unde vor fi amplasate 16 stații, 4 în Valea Voievozilor, 4 în Răzvadul de Sus, 4 în Răzvadul de Jos și 4 în Gorgota.

”Început de saptamana bun pentru comuna Razvad!
Astazi a fost semnat contractul de finantare cu Administratia Fondului de Mediu, pentru infiintare a 16 stații de incarcare electrica, 100% eligibil in valoare de 960.000 lei!
Este un pas important pentru dezvoltarea comunei!
Razvadul a revenit acolo unde îi este locul, preintre cei mai buni!
Multumiri Presedintelui CJD Corneliu Stefan, cat si echipei AFM pentru sprijin!,” transmite Emanuel Spătaru, edilul comunei dâmbovițene.

AUTOR: F.S.