You are currently viewing Problemele comunității rome, dezbătute la sediul PSD Titu

Problemele comunității rome, dezbătute la sediul PSD Titu

La sediul PSD Titu, a avut loc, în weekendul abia încheiat o întâlnire a deputatului Marian Tachianu și a secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Ionut Savoiu, cu reprezentanții partidei Romilor din zona Titu. Scopul acestei ședințe a fost dezbaterea problemelor comunității rome din zonă și identificarea de soluții pentru sprijinirea și integrarea acestora în societate.

„Reprezentanții partidei Rromilor au prezentat principalele provocări cu care se confruntă comunitatea rromă din zona de sud a județului, precum lipsa locurilor de muncă, accesul limitat la educație și discriminarea rasială. Aceștia au subliniat nevoia de a se implementa programe de sprijin pentru integrarea socială și economică a rromilor din zonă.
În finalul întâlnirii, s-au stabilit unele direcții de acțiune viitoare, precum organizarea de programe de formare profesională, facilitarea accesului la servicii medicale și promovarea toleranței și diversității în comunitate.
Cu eforturi comune și colaborarea strânsă între Partidul Social Democrat și partida Rromilor, se speră că se vor putea obține progrese semnificative în ceea ce privește integrarea și bunăstarea comunității rrome din zona Titu”, transmite președintele PSD Titu, Laurențiu Costache.

AUTOR: F.S.