You are currently viewing Chindia Târgoviște a spus adio fotbaliștilor împrumutați de la CFR Cluj! Divizionara B dâmbovițeană s-a despărțit de Mustapha Jah și Ricky Gneba

Chindia Târgoviște a spus adio fotbaliștilor împrumutați de la CFR Cluj! Divizionara B dâmbovițeană s-a despărțit de Mustapha Jah și Ricky Gneba

Chindia Târgoviște a spus adio fotbaliștilor împrumutați de la CFR Cluj în vara anului trecut! După ce săptămâna s-a despărțit de ivorianul Ricky Gneba, astăzi, formația dâmbovițeană a încheiat colaborarea și cu ivorianul Mustapha Jah.

„AFC Chindia Târgoviște a ajuns la un acord pentru rezilierea cu acordul ambelor părți a contractului cu atacantul Mustapha Jah, jucător împrumutat de la CFR Cluj, realizând o economie financiară importantă la bugetul clubului. Strângem robinetul pierderilor financiare și mergem mai departe! Mulțumim, Mustapha Jah! Mult succes în carieră!”, a transmis Chindia Târgoviște pe pagina de Facebook.

Mustapha Jah a îmbrăcat tricoul Chindiei în cele aproape opt luni petrecute pe „Eugen Popescu” de două ori. În cele două jocuri, atacantul a marcat un gol în disputa Dumbrăvița. În schimb, Ricky Gneba a bifat doar un joc în echipamentul formației târgoviștene.

M.I.