You are currently viewing Ionuț Săvoiu: deputatul Blaga, care dintr-un accident politic are la dispoziție tribuna Parlamentului, dezinformează fără jenă

Ionuț Săvoiu: deputatul Blaga, care dintr-un accident politic are la dispoziție tribuna Parlamentului, dezinformează fără jenă

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, face câteva precizări privind proiectul drumului expres București – Târgoviște, mai exact privind continuarea etapelor necesare pentru demararea lucrărilor. Acestea vin ca răspuns, potrivit dâmbovițeanului, la dezinformările apărute din opoziție.

Mai deunăzi, la o conferință de presă a unor reprezentanți ai opoziției de dreapta unită, deputatul Blaga, care dintr-un accident politic are la dispoziție tribuna Parlamentului, dezinforma fără jenă ca actuala guvernare nu acorda atenție drumul expres București Târgoviște.
Am simțit nevoia să-i răspund celui care-i cântă în struna dezacordată a lui Drulă, asasinul economic al județului Dâmbovița:

Din punct de vedere al pregătirii proiectelor importante vă pot spune că pe proiectul Drumului Expres Ploiești – Găești, în luna martie, o să înceapă lucrările forajelor geotehnice din zona Dragodana. Deci practic și acest proiect important merge mai departe cu realizarea studiului de fezabilitate, reintră în grafic și sperăm noi că până la sfârșitul verii să putem bifa această activitate importantă, de realizare a studiile geotehnice. Pe Drumul Expres Târgoviște – București proiectul nu este blocat, el este în fază de Studiu de Fezabilitate. Anul trecut am spus despre aprobarea traseului, în luna martie 2024 încep studiile geotehnice și pe acest proiect foarte important pentru dâmbovițeni. Sperăm noi ca până la sfârșitul anului să intrăm în fază de aprobare”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionut Savoiu.

AUTOR: F.S.