You are currently viewing Sanitas Dâmbovița: S-a publicat în Monitorul Oficial OUG privind salarizarea personalului din sănătate, asistență socială și alte sectoare de activitate bugetară

Sanitas Dâmbovița: S-a publicat în Monitorul Oficial OUG privind salarizarea personalului din sănătate, asistență socială și alte sectoare de activitate bugetară

Federația Sanitas Dâmbovița anunță, pe pagina de Facebook, o veste mult-așteptată de sindicaliști. S-a publicat în Monitorul Oficial OUG nr. 19/2024, privind unele măsuri referitoare la salarizarea personalului din sănătate, asistență socială și alte sectoare de activitate bugetară.

Conform OUG-ului, creșterile salariale sunt în medie de 26,8%, creșteri care se vor adăuga la salariul de bază, în anul 2024. Totodată am corectat o serie de inechități pentru funcțiile de conducere, director financiar-contabil, director de îngrijiri, asistent șef de unitate, asistent șef stație de ambulanță, asistent șef secție etc.
Pentru tot personalul din Asistență Socială creșterile vor fi de 20%.
Ne-am respectat astfel angajamentul făcut față de membrii noștri de sindicat care au semnat pentru deschiderea Conflictului colectiv de muncă, pentru o creștere salarială de 20 de procente”, transmite Federația Sanitas.

AUTOR: F.S.