You are currently viewing Direcția Agricolă Dâmbovița: Dacă este miercuri, atunci este momentul perfect să vii la târgul din Voinesti!

Direcția Agricolă Dâmbovița: Dacă este miercuri, atunci este momentul perfect să vii la târgul din Voinesti!

Târgul săptămânal de la Voinești a devenit deja un punct de reper pentru comunitatea de pe Valea Dâmboviței, și nu numai. În fiecare miercuri, producătorii și localnicii din zonă de întâlnesc, unii pentru a-și vinde marfa iar alții pentru a-și face cumpărăturile, de cele mai multe ori de la oameni ale căror produse le-au testat și care le-au câștigat încrederea.

Reprezentanții Direcției Agricole Dâmbovița îi încurajează pe dâmbovițeni să facă o vizită în târgul tradițional de pe Valea dâmboviței.

„Dacă este miercuri, atunci este momentul perfect să vii la târgul din Voinesti!
Aici, producătorii locali își pun la vânzare mărfurile lor proaspete și de înaltă calitate, oferindu-ți oportunitatea de a susține economia locală și de a te bucura de produse autentice. De la legume și fructe proaspete, până la bunătăți de casă și produse tradiționale, vei găsi tot ce îți dorești pentru o experiență culinară autentică și gustoasă.
Așadar, nu rata șansa de a descoperi bogăția și diversitatea oferită de producătorii din zona noastră!”, transmite Direcția Agricolă Dâmbovița.

AUTOR: F.S.