You are currently viewing Două accidente rutiere, la Gura Ocniței și Târgoviște, s-au soldat cu răniți!

Două accidente rutiere, la Gura Ocniței și Târgoviște, s-au soldat cu răniți!

În această dimineață, 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime, în Târgoviște.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 45 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism, la intersecția străzii Mr. Spirescu cu strada Calea București, în municipiu, ar fi acroșat și accidentat un pieton, de 39 de ani.

În urma evenimentului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un participant la trafic, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Gura Ocniței.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 54 de ani, din Moreni, în timp ce ar fi condus un ansamblu de vehicule pe drumul județean 720, din direcția Târgoviște către Moreni, în afara localității Gura Ocniței, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 64 de ani, din Moreni.

În urma evenimentului, șoferul de 64 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

IPJ DÂMBOVIȚA