You are currently viewing Ateliere educaționale, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească”

Ateliere educaționale, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească”

În perioada următoare, Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște organizează mai multe ateliere educaționale interactive, care se vor desfășura în spațiile sale muzeale.

Astfel, pentru luna aprilie 2024, este propusă următoarea activitate: “Atelier de modelat hârtia în tehnica quilling”, în cadrul căruia se va folosi tehnica quilling, cu ajutorul căreia se pot modela diverse obiecte (mărțișoare, suporturi de lumânări, bijuterii, felicitări, tablouri). Este un atelier dedicat tuturor celor care iubesc provocările, fiind o tehnică ce permite dezvoltarea creativității prin simpla folosire a hârtiei.

Locul de desfășurare al acestui atelier va fi Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești, iar pentru înscrieri, cadrele didactice vor putea face programări la numărul de telefon 0736.394.086, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00, cu cel puțin 10 zile înainte de organizarea atelierului, în limita locurilor disponibile.

Taxa de participare este de 10 lei/elev pentru fiecare atelier.

Participanții la ateliere vor beneficia de vizită gratuită doar în muzeul unde se desfășoară proiectul educațional programat.