You are currently viewing Cuplaj în Sala „Ioan Valerian”! Sâmbăta aceasta, iubitorii sportului sunt invitați la meciurile echipelor târgoviștene de primă ligă. Meciurile vor începe la 16.00 și 19.00.

Cuplaj în Sala „Ioan Valerian”! Sâmbăta aceasta, iubitorii sportului sunt invitați la meciurile echipelor târgoviștene de primă ligă. Meciurile vor începe la 16.00 și 19.00.

Sala „Ioan Valerian” din Târgoviște va găzdui sâmbătă, 16 martie, un cuplaj extrem de atractiv. Iubitorii sportului din municipiu sunt așteptați la meciurile echipelor feminine de volei și de baschet ale Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Prima dintre echipe care va intra pe parchetul sălii va fi cea de volei. De la ora 16.00, voleibalistele de la CSM vor înfrunta pe CSM Constanța, într-un joc ce va conta pentru ultima etapă a sezonului regular al Diviziei A1.

În cel de-al doilea joc al zilei, de la ora 19.00, echipa de baschet a clubului târgoviștean va întâlni pe CS Universitatea Cluj, în primul joc din cadru play-off-ului Ligii Naționale de baschet feminin.

În această primăvară, voleibalistele de la CSM Târgoviște au cucerit Cupa României, iar baschetbalistele au terminat pe locul 2 în Cupa României la baschet feminin.

M.I.