You are currently viewing Stagiu de practică în Serviciul de Telecomunicații Speciale pentru studenți și masteranzi

Stagiu de practică în Serviciul de Telecomunicații Speciale pentru studenți și masteranzi

Stagiul de practică în Serviciul de Telecomunicații Speciale se adresează studenților și masteranzilor care urmează cursurile facultăților cu profil tehnic din domeniul comunicațiilor și tehnologiei informației, precum și ale altor tipuri de studii care se regăsesc în domeniile de activitate ale instituției noastre (ex. cibernetică și statistică, GIS etc.), anunță STS.

Colegii noștri sunt programatori, ingineri hardware și de comunicații, administratori de sistem și de baze de date, specialiști în centre de date și platforme de virtualizare, experți în securitate cibernetică, specialiști în rețele, în telefonie, precum și în alte domenii care dezvoltă și sprijină funcționarea serviciilor IT&C pe care le punem la dispoziția autorităților și instituțiilor din România.

Alături de noi vei avea acces la tehnologii de vârf din domeniul IT&C și vei fi îndrumat de lideri cu experiență care te pot ajuta în identificarea punctelor tale forte, dezvoltarea acestora și proiectarea parcursului profesional.

Experiența participării la un stagiu de practică în Serviciul de Telecomunicații Speciale poate pune bazele carierei tale profesionale și, totodată, poate fi un prim pas spre instituția noastră„, transmit reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Pentru a te înscrie să urmezi un stagiu de pregătire în STS, este suficient să completezi un formular disponibil pe site-ul instituției. Stagiile de practică se pot desfășura la sediul central al STS din București sau la sediile departamentelor județene, în funcție de opțiunea exprimată.

Efectuarea unui stagiu de practică nu presupune angajarea în STS.

Editor: I.F.A.