You are currently viewing Chindia Târgoviște a ratat play-off-ul Ligii a 2-a. Înfrângere în ultima etapă a sezonului regular

Chindia Târgoviște a ratat play-off-ul Ligii a 2-a. Înfrângere în ultima etapă a sezonului regular

Chindia Târgoviște nu a reușit, astăzi, calificarea în play-off-ul Ligii a 2-a. În ultima etapă a sezonului regular, formația dâmbovițeană a cedat cu 1-2, în deplasare, în fața sibienilor de la CSC Șelimbăr.

În disputa de la Cisnădie, Chindia a deschis scorul prin Zivkovic (33), dar în ultimele secvențe ale primului act, gazdele au restabilit egalitatea prin T. Călin. Pe final de joc, în minutul 81, liderul campionatului a lovit din nou poarta lui I. Popescu, asigurându-și astfel cele trei puncte puse în joc.

După eșecul de astăzi, Chindia a terminat sezonul regular al Ligii a 2-a pe locul 9, cu 28 de puncte acumulate. În condițiile existente, târgoviștenii vor evolua în play-out-ul eșalonului secund.

Echipele calificate în play-off sunt CSC Șelimbăr, Unirea Slobozia, Corvinul Hunedoara, Gloria Buzău, CS Mioveni și FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Dintre cele 6 formații, Șelimbăr și Corvinul nu au drept de promovare, deoarece sunt cluburi de drept public, însă acestea vor participa oricum în play-off, din rațiuni comerciale.

M.I.