You are currently viewing Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu antreprenorii români din Spania

Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu antreprenorii români din Spania

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, împreună cu secretarul general, Lucian Bode, și prim-vicepreședintele, Rareș Bogdan, a avut la sfârșitul acestei săptămâni mai multe întâlniri cu români din Spania.

Reprezentanții PNL s-au întâlnit cu antreprenorii români, iar discuțiile s-au concentrat pe provocările și oportunitățile întâmpinate de aceștia în mediul de afaceri spaniol. Nicolae Ciucă și-a exprimat totala deschidere și suport pentru facilitarea cooperării cu autoritățile locale, în scopul optimizării condițiilor în care afacerile românești pot prospera.

Antreprenorii prezenți la întâlnire au fost felicitați pentru reziliența și succesul cu care au reușit să-și dezvolte afacerile în Spania.

Am întâlnit astăzi români extraordinari, care locuiesc și muncesc în zona Barcelonei. Am vizitat un abator al Carniques Celra, care are jumătate dintre angajați de origine română. De altfel, compania este cel mai mare angajator de cetățeni români din regiunea Cataloniei. Cei cu care am discutat mi-au spus că, în această fabrică modernă, au condiții bune de muncă și venituri care le permit să trimită bani acasă. Sunt mândri de calitatea muncii lor și de faptul că produsele pe care le fac aici sunt apreciate pe toate continentele”, se arată în postarea fostului premier.

Editor: I.F.A.