You are currently viewing Voleibalistele de la CSM Târgoviște, victorioase în ultima etapă a sezonului regular al Diviziei A1

Voleibalistele de la CSM Târgoviște, victorioase în ultima etapă a sezonului regular al Diviziei A1

O nouă sâmbătă la înălțime pentru echipa de volei feminin CSM Târgoviște! În această după-amiază, voleibalistele dâmbovițene au reușit o nouă victorie importantă în campionat. În ultima etapă a sezonului regular, pe teren propriu, târgoviștencele au învins cu 3-0 (25-18; 25-16; 25-21), pe CSM Constanța.

Prin această victorie, târgoviștencele își întăresc poziția în primele echipe din clasament și își consolidează moralul înaintea începutului de play-off. Cu ochii pironiți pe trofeu, CSM Târgoviște se pregătește acum intens pentru primele meciuri din faza următoare, fiind determinată să ofere o prestație de excepție și să cucerească titlul mult dorit, așa cum s-a văzut și în Cupa României.

Marcatoarele Târgoviștei în disputa cu gruparea de la malul Mării au fost M. Krasteva 16 p, A. Pîrv 13, J. Urias Castro 8, G. Faleș 8, D. Boris 7, D. Sanchez 7, P. Barakova 3 și S. Motroc 2.

M.I.