You are currently viewing 28 de elevi jandarmi în stagiul de practică la Jandarmeria Dâmboviţa

28 de elevi jandarmi în stagiul de practică la Jandarmeria Dâmboviţa

 

28 de elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani se află, până pe 26 aprilie a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmbovița pentru a desfăşura stagiul de practică.

Tinerii elevi au fost primiţi de conducerea inspectoratului, care le-a prezentat principalele aspecte legate de specificul unității, atribuțiile, programul și misiunile desfășurate de jandarmii dâmbovițeni în zona de competență teritorială.

Viitorii subofițeri își vor desfășura activitatea la structurile de pază și protecție instituțională. Aceștia vor fi îndrumați, pe întreaga perioadă, de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, iar principalele activităţi ce vor fi desfăşurate vizează însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, precum și punerea în practică a cunoştinţelor teoretice dobândite pe timpul anului şcolar.

La finalul stagiului, elevii vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituției de învăţământ.

Le urăm succes tinerilor aflaţi în practică, îi asigurăm de tot suportul nostru, iar după absolvire îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor dâmbovițeni.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul