You are currently viewing Dosare penale pentru doi șoferi depistați conducând în Răcari și în Colacu, cu alcoolemie ridicată!

Dosare penale pentru doi șoferi depistați conducând în Răcari și în Colacu, cu alcoolemie ridicată!

La data de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, în timp ce se aflau pe drumul național 71, în orașul Răcari, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul București.

Conducătorul auto, în urma testării efectuate cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice.

De asemenea, un alt șofer de 55 de ani, din Târgoviște, a fost depistat de polițiști în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 711A, în satul Colacu, deși ar fi consumat alcool.

În urma testării efectuate în acest sens, a fost indicat un rezultat cu o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea unor probe biologice.

În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

IPJ DÂMBOVIȚA