You are currently viewing Penitenciarul Găești anunță scoaterea la concurs a două posturi, din sursă externă!

Penitenciarul Găești anunță scoaterea la concurs a două posturi, din sursă externă!

Penitenciarul Găești își mărește echipa în această primăvară! Vrei sa faci parte dintr-un sistem de apărare, ordine publică și securitate națională?

Penitenciarul Găești scoate la concurs, din sursă externă, 2 posturi de agent în cadrul Sectorului Economico – Administrativ, după cum urmează:

-agent (responsabil popotă);

-agent (tehnician agronom).

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor. Dosarele complete pot fi depuse la sediul Penitenciarul Găești până la data de 8 aprilie 2024, ora 15.00.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, prezentarea generală a posturilor, normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa:

https://anp.gov.ro/…/concurs-de-ocupare-din-sursa…/.

Vei colabora cu o echipă care te va ajuta să te formezi și să te dezvolți atât din punct de vedere profesional, cât și personal, oferindu-ți sprijin în atingerea obiectivelor.