You are currently viewing Au fost desemnați câștigătorii concursului „TU ȘTII CE CONSECINȚE POT AVEA FAPTELE TALE? FII INFORMAT, ALEGE INSPIRAT!”

Au fost desemnați câștigătorii concursului „TU ȘTII CE CONSECINȚE POT AVEA FAPTELE TALE? FII INFORMAT, ALEGE INSPIRAT!”

Concursul organizat în baza campaniei „TU ȘTII CE CONSECINȚE POT AVEA FAPTELE TALE? FII INFORMAT, ALEGE INSPIRAT!”, pe parcursul săptămânii trecute, a ajuns la final, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară fiind alături de elevii câștigători pentru a-i felicita și recompensa pentru efortul depus.

Campania a demarat la data de 30 ianuarie a.c., cu prilejul Zilei Internaționale pentru Nonviolență în Școli, fiind inițiată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne – Direcția Siguranță Școlară, scopul acesteia fiind formarea unor comportamente nonviolente și a unor atitudini pozitive în rândul elevilor, bazate pe respect, empatie, responsabilitate si colegialitate.

Tema concursului a fost reprezentată de „Siguranța Școlară” și a constat în elaborarea unui material informativ-preventiv cu logo și slogan sugestiv, cu privire la siguranța școlară.

În urma analizării voturilor, dintre cele cinci unități de învățământ preuniversitar din Târgoviște, Găești, Fieni, Valea Voievozilor și Mănești, au fost desemnați câștigătorii, după cum urmează:

  • Locul I – Școala Gimnazială „Matei Basarab”;
  • Locul II – Școala Gimnazială Valea Voievozilor Răzvad;
  • Locul III – Școala Gimnazială „Gheorghe Diboș” Mănești.