You are currently viewing Baschetbalistele de la CSM Târgoviște vor o nouă victorie cu CS Universitatea Cluj pentru a accede în semifinalele Ligii Naționale

Baschetbalistele de la CSM Târgoviște vor o nouă victorie cu CS Universitatea Cluj pentru a accede în semifinalele Ligii Naționale

Baschetbalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au șansa, miercuri seara, să se califice în semifinalele Ligii Naționale. De la ora 19.00, în Sala „Horia Demian”, formația dâmbovițeană va înfrunta pe Universitatea Cluj, în cel de-al doilea joc din cadrul play-off-ul campionatului.

Dacă mâine seară, târgoviștencele vor deveni victorioase, echipa antrenată de Cătălin Tănase va accede în careul de ași al competiției. În schimb dacă vor pierde, dâmbovițencele vor juca meciul decisiv la Târgoviște, duminică, 24 martie.

În primul duel dintre cele două formații, susținut la Târgoviște, CSM s-a impus cu scorul de 65-54. Astfel, în partida de mâine, tensiunea și emoțiile sunt la cote maxime. Ambele formații vor trage cu dinții pentru victorie, iar spectacolul sportiv din sala „Horia Demian” se așteaptă să fie unul la înălțime.

M.I.