You are currently viewing MĂSURI DE ORDINE PUBLICĂ  LA MECIUL INTERNAȚIONAL DE FOTBAL ROMÂNIA U20 – ITALIA U20   

MĂSURI DE ORDINE PUBLICĂ LA MECIUL INTERNAȚIONAL DE FOTBAL ROMÂNIA U20 – ITALIA U20  

COMUNICAT DE PRESĂ

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Ploiești și Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița vor asigura măsurile de ordine publică, joi, 21 martie a.c., începând cu ora 18:00, pe stadionul „Eugen Popescu” din Municipiul Târgoviște la partida internațională de fotbal din cadrul ELITE LEAGUE U20, dintre echipele ROMÂNIA U20 – ITALIA U20.

Accesul spectatorilor în arena sportivă se face începând cu ora 16.00, pe baza biletelor și invitațiilor  puse la dispoziție de către Federația Română de Fotbal, care a comunicat că va deschide întreaga arenă sportivă. 

Accesul în stadion, urmărirea măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că pot fi supuși unor controale corporale preventive, în scopul împiedicării introducerii în stadion a materialelor sau obiectelor ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.

Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional.

Se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, recomandăm spectatorilor:

– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces;

– să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;

– în arena sportivă să ocupe  exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces;

– părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;

– să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator și să nu se implice în incidente sau conflicte care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine.

Bucurați-vă de spectacolul fotbalistic, în condiții de siguranță și fair-play!

Informare, Relații Publice şi cu Publicul