You are currently viewing Au început lucrările la Grădinița nr. 2 din Târgoviște

Au început lucrările la Grădinița nr. 2 din Târgoviște

Proiectul de reabilitare a Grădiniței nr. 2 din municipiul Târgoviște a ajuns în faza de execuție. În urma derulării proiectului, în valoare de 6.811.615,30 lei, finanțat prin PNRR, primarul Cristian Stan, speră că cei mici se vor bucura la toamnă de „o clădire cu totul și cu totul nouă”.

Start al execuției și în cadrul investiției ”Renovarea energetică a Gradiniței cu program prelungit nr. 2 din Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”

Valoarea totală a lucrărilor, inclusiv TVA, finanțate prin PNRR, este de 6.811.615,30 lei, iar în cadrul primului proiect serios de reabilitare a grădiniței amintite, întreg imobilul este termoizolat, va fi schimbată tâmplăria, sistemul de încălzire va fi refăcut, vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu prin utilizarea surselor regenerabile de energie, sistemele de climatizare vor fi refăcute, instalațiile de iluminat vor fi modernizate, va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice”, a informat primarul municipiului, Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă.

AUTOR: F.S.