You are currently viewing Și primarul comunei Băleni a plecat la PSD

Și primarul comunei Băleni a plecat la PSD

Lungul șir al primarilor dâmbovițeni care trec la PSD, înainte de începerea rundelor de alegeri din acest an, continuă. Astăzi, edilul comunei Băleni, Florea Mușat, a anunțat că pleacă din PNL, pentru a se alătura echipei lui Corneliu Ștefan, care i-a fost alături pentru realizarea proiectelor propuse.

„Dragi consăteni,
De când mă știți, am pus întotdeauna interesele comunei Băleni pe primul loc! Împreună am făcut multe lucruri bune și frumoase, iar multe dintre acestea nu au fost posibile fără sprijinul PSD Dâmbovița
Este și motivul pentru care, astăzi, am hotărât să mă alătur echipei Partidului Social Democrat Dâmbovița.
Vă mulțumesc celor ce sunteți alături de mine și vă promit că, împreună cu echipa Social Democrată, vom avea în continuare multe realizări, pentru un viitor mai bun, al nostru și al copiilor noștri.
Vă asigur de faptul că zilnic, gândurile mele sunt îndreptate spre dezvoltarea comunei Băleni, prin toate proiectele de investiții accesate și deja aflate în derulare.
Rămân același om de dialog, dedicat comunei Băleni, iar din 9 iunie, alături de PSD Dâmbovița, vom merge pe drumul corect pentru localitatea noastră”, a transmis Mușat, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.