You are currently viewing Camera de Comerț Dâmbovița organizează, astăzi, ediția a III-a a Galei Leadership Feminin

Camera de Comerț Dâmbovița organizează, astăzi, ediția a III-a a Galei Leadership Feminin

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, astăzi, 21 martie 2024, de la ora 15.00, cea de-a III-a ediție a Galei Leadership Feminin. Evenimentul, unic la nivelul județului nostru, este dedicat recunoașterii și celebrării realizărilor remarcabile ale femeilor din diverse domenii, precum și promovării egalității de gen și susținerii femeilor în leadership.

Gala Leadership Feminin este un eveniment dedicat sărbătoririi și recunoașterii femeilor remarcabile, care schimba lumea în jurul nostru. Aceste femei sunt adevărate modele de angajament, putere, curaj, compasiune si determinare. Ele ne inspira zi de zi cu acțiunile și cu devotamentul lor de a face o diferență reala în lumea în care trăim.

La Gala Leadership feminin, vom aplauda femei puternice care aduc schimbări în diverse domenii, fie ca este vorba despre lideri în afaceri, în politica, în educație, în cultura, sănătate sau voluntariat.

Alăturați-vă noua pentru a sărbători aceste femei extraordinare și pentru a le onora pentru contribuțiile lor la evoluția societății noastre. Este un moment de recunoștință, de inspirație și de unitate în sprijinul egalității si al incluziunii.

Sa facem acest eveniment unul memorabil și sa aplaudam aceste femei remarcabile care fac lumea un loc mai bun pentru toți!!”, transmite Ștefania Stroica, director general al CCIA Dâmbovița.

AUTOR: F.S.