You are currently viewing Naționala României U20 a remizat cu Italia U20, într-un meci disputat pe arena „Eugen Popescu” din Târgoviște

Naționala României U20 a remizat cu Italia U20, într-un meci disputat pe arena „Eugen Popescu” din Târgoviște

Naționala României U20 a remizat, 0-0, contra Italiei U20, într-un joc din Elite League, disputat, joi seara, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. În disputa dintre cele două formații, „tricolorii” au avut cele mai mari șanse de a marcat, dar niciodată aceștia nu au găsit ținta căutată. Pentru naționala pregătită de Costin Curelea cele mai mare șanse de gol le-au avut F. Filip, Bodișteanu și Trică.

Partida de lângă Turnul Chindiei a avut parte de o asistență numeroasă, fiind urmărită de peste 7000 de spectatori. La meci a ajuns și președintele FRF, Răzvan Burleanu, care a fost însoțit de Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice.

După remiza de astăzi, România ajunge la 7 puncte acumulate în Elite League U20. Până la disputa cu Italia, „tricolorii” mai bifase două victorii în partidele cu Cehia U20 și Anglia U20, ambele câștigate cu 2-0.

Pe 26 martie, de la ora 18.00, tot pe arena „Eugen Popescu”, România U20 va înfrunta Polonia U20.

Scopul acestor meciuri este de a profita de întreruperea campionatelor prin asigurarea unor meciuri tari jucătorilor care nu ajung la primele selecționate sau la cele secunde ale țărilor.

Sursă foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures/ frf.ro 

M.I.