You are currently viewing Întâlniri cu asistenții sociali dâmbovițeni pe tema modului de abordare a dependenților de droguri

Întâlniri cu asistenții sociali dâmbovițeni pe tema modului de abordare a dependenților de droguri

„Intervenția asistentului social în abordarea dependenților de droguri – networking interinstitutional” este tema seriei de ateliere de lucru pe care Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița o organizează. Colaboratori în desfășurarea activităților îi sunt Colegiul Asistenților Sociali din România – sucursala județeană Dâmbovița, Spitalul Județean de Urgenta Târgoviște, Serviciul de Probatiune Dâmbovița și Penitenciarul Margineni.

Astăzi, în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă și Științele Educației a avut loc prima întâlnire de acest fel la care au participat asistenți sociali și personal cu atribuții de asistență socială care își desfășoară activitatea în instituții și organizații neguvernamentale din Târgoviște și localitățile limitrofe.

Întâlniri de acest fel vor mai avea loc, în perioada următoare, și în alte orașe și zone din judet: Moreni, Pucioasa, Găști și Titu, anunță CPECA Dâmbovița.

AUTOR: F.S.