You are currently viewing CSM Târgoviște, start cu dreptul în play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin!

CSM Târgoviște, start cu dreptul în play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin!

CSM Târgoviște a început cu dreptul play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin. Sâmbătă după-amiază, formația dâmbovițeană a făcut primul pas important pentru calificarea în semifinalele campionatului. Pe teren propriu, voleibalistele antrenate de Branko Gajic au învins cu 3-1 (18-25; 25-18; 25-13; 25-20), pe Corona Brașov, în primul duel programat în faza sferturilor de finală.

Cu lovituri precise și tactici ingenioase, voleibalistele CSM-ului au reușit să pună presiune constantă asupra adversarilor din Brașov. Fiecare set a fost o luptă acerbă, dar târgoviștencele au rămas concentrate și au gestionat cu calm momentele tensionate. După un meci bun, la final, dâmbovițencele s-au bucurat de o victorie mai mult decât meritată.

Marcatoarele Târgoviștei în disputa cu Corona au fost M. Krasteva 24 p, A. Pîrv 17, J. Urias Castro 9, C. Mayer 8, S. Koleva 6, P. Barakova 4, S. Motroc 1 și G. Faleș 1.

După acest succes extrem de important, jucătoarele CSM-ului privesc cu optimism următorul meci din play-off, care va avea loc săptămâna viitoare, miercuri, 27 martie, în deplasare, pe terenul celor de la CSM Corona Brașov.

M.I.