You are currently viewing Urban Titu, la prima înfrângere în campionat. Cine este echipa care a provocat primul eșec liderului județean

Urban Titu, la prima înfrângere în campionat. Cine este echipa care a provocat primul eșec liderului județean

Liga a 4-a dâmbovițeană a programat o nouă etapă. Runda a consemnat prima înfrângere a formației Urban Titu în campionat. Liderul campionatului a cedat, joi, în deplasare, cu 1-2, în fața Libertății Urziceanca, ocupanta locului 6. Chiar dacă a fost învinsă, Urban continuă pe primul loc, dar la egalitate de puncte cu Roberto Ziduri, ocupanta locului secund.

A fost o etapă cu patru victorii ale gazdelor, care se impun prin Urziceanca, Gura Șuții, Bucșani și Șuța Seacă. Oaspeții au câștigat trei jocuri, prin Potlogi, Moroeni și Ziduri, în timp ce Burduca obține un punct din deplasarea de la Tătărani.

După 19 meciuri disputate, Gura Șuții nu renunță nici ea la primul loc. Cum Potlogi și Voinești nu renunță la ultima poziție a podiumului.

Moroeni obține un succes uriaș la Brezoaele și scapă de pozițiile cu probleme. Ocnița și Tătărani tremură, mai ales că Unirea Bucșani vine tare din urmă. Fieni, Burduca și Răzvad rămân în gardă.

Liga a 4-a. Etapa 19-a – Rezultate

Urziceanca – Titu 2-1

Ocnița – Potlogi 0-4

Brezoaele – Moroeni 1-2

Gura Șuții – Braniștea 6-1

Tătărani – Burduca 1-1

Voinești – Ziduri 0-1

Bucșani -Fieni 4-2

Șuța Seacă – Răzvad 1-0.

M.I.