You are currently viewing Gabriel Budescu este noul director al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Gabriel Budescu este noul director al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Directorul adjunct al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) Gabriel Budescu a fost votat, luni, în funcţia de director general al Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR), el urmând să ocupe această funcţie în următorii trei ani.

Anunţul a fost făcut de directorul interimar al CNIR, Cătălin Urtoi, care a participat şi el la concursul pentru funcţia de director.

Noul director a fost ales prin votul membrilor Consiliului de Administraţie al CNIR. Gabriel Budescu a obţinut cinci voturi, în timp ce Cătălin Urtoi a fost votat de trei membri ai CA.

După patru luni de bâlbâieli, astăzi s-a finalizat în CA CNIR numirea directorului general. Nu am ce să comentez, adică mă supun majorităţii. Îl felicit pe noul director general”, a scris, luni seară, pe Facebook, Cătălin Urtoi, care a rămas simplu membru în Consiliul de Administraţie al CNIR.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, vineri, că este o chestiune de zile până când va mai accepta situaţia de la Compania Naţională de Investiţii Rutiere, acolo unde a fost făcută o selecţie, iar cei de acolo de trei, patru luni ”nu sunt în stare să găsească o majoritate” pentru numirea unui director general.

Editor: I.F.A.