You are currently viewing Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște găzduiește marți ultimul meci al României U20 din Elite League. „Tricolorii” țintesc victoria cu Polonia U20

Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște găzduiește marți ultimul meci al României U20 din Elite League. „Tricolorii” țintesc victoria cu Polonia U20

Stadionul „Eugen Popescu” va găzdui un nou meci al naționalei României U20. Marți seara, de la ora 18.00, „tricolorii” vor înfrunta Polonia U20, în ultimul meci al sezonului de Elite League. Elevii lui Costin Curelea își doresc să încheie pozitiv meciurile din Elite League, exact așa cum le-au început pe arena târgovișteană, când au învins Cehia U20, în luna septembrie a anului trecut.

În această după-amiază, pe arena „Eugen Popescu”, „tricolorii” au efectuat antrenamentul oficial înaintea disputei cu polonezii.

Naționala Poloniei vine la Târgoviște după ce a jucat vineri, 22 martie, pe teren propriu cu Anglia. A fost 5-1 pentru englezi, a doua înfrângere în cele 5 meciuri jucate de Polonia. Aceștia au mai pierdut meciul cu Italia, 0-1, au câștigat în două rânduri, 4-0 cu Portugalia și 1-0 cu Cehia, și au mai obținut o remiză, 1-1 cu Germania.

România și Polonia s-au întâlnit de două ori în Elite League, de fiecare dată România fiind gazda jocului. Au fost două victorii pentru tricolori, prima în noiembrie 2021, 2-1 la Voluntari, iar a doua în noiembrie 2022, 2-0 la Arad.

Săptămâna trecută, tot la Târgoviște, în penultimul meci din Elite League, România U20 a terminat la egalitate, 0-0, cu Italia U20. Meciul dintre cele două naționale a fost urmărit din tribune de peste 7000 de spectatori.

M.I.