You are currently viewing Loteria Română lansează propria platformă de joc online – bilete.loto.ro.

Loteria Română lansează propria platformă de joc online – bilete.loto.ro.

Loteria Română a lansat platforma bilete.loto.ro. Aplicația este dezvoltată in-house, prin resurse proprii, și pune în premieră la dispoziția jucătorilor online trei  noi funcționalități: plata premiilor în valoare de până la 100 de lei inclusiv, direct în contul bancar, posibilitatea de a juca scheme reduse și variante combinate și, nu în ultimul rând, posibilitatea autentificării prin intermediul aplicației ROeID.

Din aplicație pot fi  achiziționate cu ușurință și în siguranță, în orice moment, bilete pentru cele mai cunoscute și atractive jocuri din România: Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.

Platforma bilete.loto.ro va fi disponibilă 24/7 și va oferi jucătorilor posibilitatea de a juca în siguranță, online, inclusiv scheme reduse predefinite și variante combinate. Interfața prietenoasă și intuitivă va conține informații actualizate privind jocurile și premiile puse în joc.

Platforma online dezvoltată de Loteria Română este integrată cu soluția de identificare digitală ROeID a Guvernului României, astfel că toată interacțiunea jucătorilor este una sigură din punct de vedere al autentificării.

Procesarea plăților pentru platforma bilete.loto.ro se realizează în parteneriat cu CEC Bank.

Editor: I.F.A.