You are currently viewing O nouă zi, un nou primar dâmbovițean își anunță plecarea la PSD

O nouă zi, un nou primar dâmbovițean își anunță plecarea la PSD

Am putea vorbi despre ziua și primarul, când vine vorba despre anunțul edililor dâmbovițeni de a pleca la PSD Dâmbovița, dar am fi inexacți, întrucât au fost zile și cu două astfel de vești. Cert este că și astăzi aflăm despre un astfel de gest politic, printr-o postare făcută pe Facebook.

De această dată, este vorba despre primarul comunei Șelaru, Matei Gheorghiță, care-și anunță alăturarea la echipa lui Corneliu Ștefan.

Dragii mei consăteni,
Vă anunț că la alegerile din 9 iunie voi candida pe lista PSD Dâmbovița! Decizia este una mai mult decât normală, având în vedere că, încă din prima mea zi de mandat la Primăria Șelaru, PSD Dâmbovița a fost alături de toate proiectele și investițiile din comuna noastră.
Cu sprijinul dumneavoastră, echipa PSD va avea, de asemenea, o prezență și mai puternică în Consiliul Local, pentru a continua toate lucrurile bune pe care, împreună, le-am început în Șelaru.
Vă mulțumesc pentru susținere și, începând cu 9 iunie, alături de PSD, vom asigura continuitatea de care comuna noastră are mare nevoie!”, dă asigurări edilul dâmbovițean.

AUTOR: F.S.