You are currently viewing Și primarul comunei Vârfuri, Răzvan Bănaru, a făcut saltul în PSD Dâmbovița

Și primarul comunei Vârfuri, Răzvan Bănaru, a făcut saltul în PSD Dâmbovița

Un al doilea primar PRO România și-a anunțat, astăzi, plecarea la PSD Dâmbovița. Este vorba despre edilul comunei Vârfuri, Răzvan Bănaru, care își motivează decizia prin sprijinul constant primit de-a lungul mandatului său din partea echipei lui Corneliu Ștefan.

„Dragi concetățeni,
Mai înainte de toate, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră din ultimii ani! A fost o perioadă bună, în care am reușit să punem în mișcare lucrurile în comuna noastră și, așa cum știți cu toții, principalul nostru sprijin a venit din partea PSD Dâmbovița.
Organizația condusă de președintele Corneliu Ștefan, în același timp președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a fost mereu alături de noi și de proiectele noastre.
Comuna Vârfuri are nevoie de aceeași susținere și de aceeași implicare și pe viitor! De aceea, vă anunț că, la alegerile din 9 iunie, voi candida pentru funcția de primar pe lista PSD Dâmbovița.
În încheiere, vă asigur că voi fi mereu la dispoziția voastră și că împreună vom realiza tot ceea ce ne-am propus pentru comuna noastră.
Din 9 iunie, alături de PSD, pentru primăria Vârfuri!”, transmite edilul.

AUTOR: F.S.