You are currently viewing Val de investiții, la Mătăsaru. Tocmai a fost finalizată asfaltarea a 2.3 km de drumuri, în Sălcioara

Val de investiții, la Mătăsaru. Tocmai a fost finalizată asfaltarea a 2.3 km de drumuri, în Sălcioara

O nouă investiție finanțată cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița a fost finalizată, astăzi, la Mătăsaru. Este vorba despre asfaltarea a 2.3 km de drumuri din satul Sălcioara, acesta fiind doar unul dintre proiectele care vizează comunitatea dâmbovițeană.

„În asociere cu primăria condusă de Radu Naie, au fost asfaltate drumul principal și ulițele laterale din satul Sălcioara, pe o lungime de 2,3 km. Proiectul a avut valoarea de 2,3 milioane de lei, iar Consiliul Județean Dâmbovița a contribuit cu suma de 1,15 milioane de lei.
Și nu este singura investiție pe care o avem în comună! Prin Programul Județean de Dezvoltare Locală am alocat sumele necesare pentru:
– Realizarea unui trotuar pe Drumul Gării în Odaia Turcului până la Gara Mătăsaru – 280.000 de lei;
– Construirea unei baze sportive în comuna Mătăsaru – 470.000 de lei.
Cel mai mare proiect din comuna Mătăsaru, peste 50.000.000 de lei, este însă cel prin care vom extinde rețeaua de apă uzată cu 22 de km și vom amenaja 1.000 de racorduri la aceasta.
Totodată, Consiliul Județean Dâmbovița va cumpăra pentru elevii Școlii Gimnaziale Mătăsaru echipamente digitale, mobilier și toate dotările necesare unui învățământ de calitate, în valoare de 1.130.000 de lei”, precizează președintele CJD, Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.