You are currently viewing Programul de cadastrare gratuită a fost finalizat, la Vlădeni

Programul de cadastrare gratuită a fost finalizat, la Vlădeni

Anunț important al primarului din Vlădeni, pentru cetățeni. Maria Poșircă anunță că s-a încheiat programul de cadastrare gratuită în comună, iar localnicii sunt așteptați să-și ridice actele.

„Între orele 10:00-16:00, se pot ridica lucrările cadastrale pentru proprietarii din comuna noastră de la sediul primăriei Vlădeni”, anunță primarul comunei dâmbovițene.

Prin Programului National de Cadastru si Carte Funciara, demarat la finele lui 2015, autoritatile intentioneaza sa cadastreze gratuit toate terenurile si cladirile din tara. Un lucru cu atât mai important cu cât documentele care fac dovada pentru cadastru si intabulare sunt obligatorii pentru orice tip de tranzactie imobiliara.

Conform datelor transmise de ANCPI, din totalul de 3.181 UAT-uri din România, până la data de 31 ianuarie 2024 au fost finalizate lucrări de înregistrare sistematică în 225 UAT-uri (din care în 201 UAT-uri în integralitate și în 24 UAT-uri parțial), precum și în sectoare cadastrale, cu o suprafață totală de 5.311.473,48 ha.

AUTOR: F.S.