You are currently viewing PSD Aninoasa începe strângerea de semnături pentru susținerea candidaților la următoarele alegeri

PSD Aninoasa începe strângerea de semnături pentru susținerea candidaților la următoarele alegeri

PSD Dâmbovița continuă să pregătească alegerile din acest an. Social-democrații din Aninoasa, în frunte cu primarul Vlăduț Niculae, au plecat prin comună, pentru a sta de vorbă cu locuitorii și a strânge semnături în sprijinul candidaților partidului.

„Începând de azi, pornim într-o nouă etapă a campaniei pentru strângerea de semnături, pregătindu-ne să depunem candidaturile pentru funcțiile de Primar și Consiliul Local, Președinte al Consiliului Județean și Parlamentul European.
Vom fi în fiecare sat, pe fiecare stradă, iar activitatea va depăși sfera exercițiului electoral, prind dialogul aplicat pe care îl vom avea cu fiecare locuitor al comunei Aninoasa, alături de care vom analiza rezultatele mandatului administrativ.
Vă invit să vă alăturați nouă și să participați la succesele comune care vor urma. Nu sunt omul promisiunilor electorale, dar vă promit aceeași energie și devotament și mai multă ambiție! Ne vedem pe stradă!”, transmite Vlăduț Niculae.

AUTOR: F.S.