You are currently viewing Seminar de perfecționare vocațională, pe 2 aprilie, la UVT

Seminar de perfecționare vocațională, pe 2 aprilie, la UVT

Institutul de Studii Financiare și Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Universitatea Valahia din Târgoviște organizează în data de 2 aprilie 2024, de la ora 12:00, la UVT, Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF.

Acesta cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei și prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.

Invitați speciali la sesiunea din 2 aprilie sunt reprezentanți ai Institutului de Studii Financiare, ai Autorității de Supraveghere Financiară și ai Bursei de Valori București:

  • Prof.univ.dr. Marian SIMINICĂ, Director executiv al ISF și profesor universitar doctor la Universitatea din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, susține cursuri la disciplinele Analiză economico-financiară și Diagnosticul financiar al firmei și este conducător de doctorat în domeniul Contabilitate;
  • Vlad Gabriel NICOLĂESCU este economist, absolvent al Universității din București, doctor în Management și are o experiență de peste 16 ani în piața financiară, activând atât în sistemul bancar cât și în zona financiară nebancară;
  • Ștefan MUȘGOCIU, activează în piața de capital din anul 2007. Inițial a fost jurnalist pe piața de capital la agenția de presă Mediafax, până în anul 2014, cand s-a alăturat echipei Bursei de Valori București.

AUTOR: F.S.