You are currently viewing Bărbat din Ocnița, arestat preventiv 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie

Bărbat din Ocnița, arestat preventiv 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie

La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Ocnița.

Acesta este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în seara zilei de 26 martie a.c., în jurul orei 19:18, în timp ce s-ar fi aflat la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, și-ar fi agresat fizic fratele, de 48 de ani.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Astăzi, 28 martie, bănuitul a fost prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.