You are currently viewing CSM Târgoviște, duel de „foc” cu CSM CSU Constanța, în semifinalele LNBF! Vineri seara are loc prima înfruntare dintre cele două formații

CSM Târgoviște, duel de „foc” cu CSM CSU Constanța, în semifinalele LNBF! Vineri seara are loc prima înfruntare dintre cele două formații

Baschetbalistele de la CSM Târgoviște sunt pregătite pentru primul meci din semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin. Dâmbovițencele încearcă să producă surpriza în penultimul act al întrecerii.

Vineri seara, de la ora 19.00, în deplasare, CSM Târgoviște va înfrunta pe CSM CSU Constanța, în primul meci din faza semifinalelor. Câștigătoarea se va decide după sistemul „cel mai bun din trei”. Partida dintre cele două formații va fi găzduită mâine seară de Sala Sporturilor din Constanța.

Ambele echipe au demonstrat o formă excelentă în ultimele meciuri, iar întâlnirea de la malul Mării primite să fie una plină de intensitate. Cu o pregătire intensă și o concentrare pe măsură, sportivele antrenate de Cătălin Tănase sunt hotărâte să-și folosească toate resursele și abilitățile pentru a obține o victorie importantă care le pe poate da speranțe pentru următoarea confruntare.

CSM Târgoviște și-a asigurat prezența în careul de ași, după ce a trecut în sferturi de CS Universitatea Cluj, după doar două jocuri. De partea cealaltă, Constanța a pătruns în semifinale tot după o dublă victorie obținută împotriva lui CSM Târgu Mureș.

În finala Cupei României, CSM CSU Constanța a devenit victorioasă în fața grupării din Târgoviște.

M.I.