You are currently viewing CSM Târgoviște, înfrângere la limită cu CSM CSU Constanța în primul duel din semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin

CSM Târgoviște, înfrângere la limită cu CSM CSU Constanța în primul duel din semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin

CSM Târgoviște a pierdut la limită, în această seară, primul duel cu CSM CSU Constanța din semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin. Într-o deplasare infernală, dâmbovițencele au cedat greu, cu 61-62 (18-22, 11-10, 18-19, 14-11), un meci în care s-au aflat aproape de a produce surpriza.

Partida a fost extrem de disputată și echilibrată, încheindu-se cu un scor strâns, care oferă speranțe destul de mari formației târgoviștene pentru a doua confruntare. Cu toate eforturile depuse și cu un joc agresiv, târgoviștencele au luptat pentru fiecare punct, iar asta o arată diferența de un punct de la final.

Marcatoarele Târgoviștei în disputa de la malul Mării au fost A. Vârjoghe 15 p, J. Redmond 15, C. Popescu 13, A. Chivu 6 și S. Keltos 6.

Următorul duel dintre cele două formații, programat în cadrul semifinalelor, se va consuma vineri, 5 aprilie, la Târgoviște. Dacă dâmbovițencele restabili egalitatea după cel de-al doilea joc, atunci „decisivul” va avea loc la Constanța.

M.I.